Meer dan 8 jaar ervaring in het fotograferen van baby's en gezinnen ➝ Meer dan 300 cursisten hebben een van mijn workshops gevolgd ➝ Meer dan 200 mensen kochten eerder de cursus these are the days ➝ Ik heb geen geheimen ➝ Passie voor gezinnen vastleggen en inspireren van andere fotografen ➝ Verliefd op golden hour avonden (en ochtenden!)

mij

Over

bekijk de details

Toen ik mijzelf in 2015 bij de KvK inschreef als fotograaf en shoots begon te doen, vond ik het vastleggen van gezinnen met kinderen het MINST leuk om te doen. Omdat ik ermee aan het worstelen was. Nu is er niets liever dat ik doe. Wat is er veranderd? In die paar jaar heb ik meer dan 300 gezinnen vast mogen leggen. Ik heb geleerd van mijn fouten en ik heb heel veel geoefend. Zowel bij mijn kinderen, als in mijn directe omgeving, als tijdens shoots met betalende klanten. Want elke shoot weer, leer ik en groei ik. De kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met jou, zodat ook jij mooie herinneringen vast kunt leggen voor de mensen om je heen. 

gezinnen

Het vastleggen van 

Voor slechts € 47,- ontvang je deze video boordevol super waardevolle insights. Je krijgt ongelimiteerd toegang tot deze video, zodat je deze altijd nog eens terug kunt kijken. 

wil je

Dit

• Meer dan 40 minuten kijkplezier
Direct ongelimiteerd toegang tot de video in een besloten
leeromgeving
• Gemakkelijk te volgen vanuit huis of onderweg, op elk moment
• Betaling via iDeal of creditcard
• Je ontvangt een factuur na betaling

€47.- ex.BTW. 
details 

In deze video zie je mij real life aan het werk. Ik leg hier een gezinnetje van mama, papa en baby vast tijdens golden hour. Je ziet hoe ik ze positioneer als ze gaan zitten, wat ik doe wanneer de zon nog wat hoog staat en hoe ik de mama vastleg wanneer zij borstvoeding gaat geven. 

Deze video is geschikt voor alle fotografen. Ook als jij (nog) niet fotografeert en wilt ontdekken of fotografie iets voor je is, is deze video uiterst geschikt. 

Inhoud van de video

en details

Inhoud

KOOP NU!

Kelly

'Na het filmpje had ik vooral zin om heel veel te oefenen en te fotograferen.'

Frida

'Heel fijn dat je zo'n inkijkje in de keuken geeft. Heel blij!!'

Marjolijn

'De video geeft een inkijkje in hoe Eline een echte fotoshoot aanpakt. Vooral ook hoe ze omgaat met haar klanten tijdens de shoot en hoe de foto's dan tot stand kwamen, vond ik heel leuk en leerzaam om te zien!'

je voor

Zij gingen

@eline_froukje_photography

on instagram

Follow along