Workshop familie fotografie / herfst editieDenk aan prachtige herfstkleuren, een echte fotoshoot in het bos en op de heide, een leuk gezinnetje met jonge kinderen, een theorie gedeelte met haardvuurtje, kaarsjes, warme chocolademelk en gezelligheid. Dat is deze workshop in een notendop! De herfst is een prachtig seizoen om gezinnen/families en kinderen buiten te fotograferen. Tijdens deze workshop zal ik je alle ins en outs leren om kinderen en gezinnen vast te leggen op een natuurlijke en ontspannen manier. Ik ga je leren hoe je zonder teveel te laten poseren, leiding kunt geven aan een fotoshoot en er zo voor kunt zorgen dat je mooie en pure foto’s maakt.

Voor wie?
De workshop is geschikt voor zowel professionele als hobby fotografen, zolang je maar bekend bent met het fotograferen op de manuele (handmatige) stand. Het is fijn als je weet wat je moet doen wanneer ik tijdens de workshop aangeef dat je de iso bijvoorbeeld wat lager kan zetten. Je bent dus bekend met de belichtingsdriehoek: diafragma, sluitertijd en iso. Na deze workshop weet je precies hoe je zelf een familieshoot kunt doen; of dit nou is om je fotografie aanbod uit te breiden, of om je eigen familie mooi te fotograferen ;).


Wat leer je?
Voorafgaand aan de workshop beginnen we met de voorbereiding. Hierover geef ik meer uitleg zodra je je hebt aangemeld.
Het eerste gedeelte van de workshop bestaat uit een theorie gedeelte waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:
– je eigen stijl ontwikkelen
– voorbereiding familie fotoshoot
– shotlist
– de werkwijze van de shoot
Daarna is het tijd om de theorie in praktijk te brengen en gaan we een echte shoot doen! Op deze manier zie je meteen mijn werkwijze tijdens een shoot en kun je zelf oefenen. Tussendoor mag je me alle vragen stellen die je hebt :-). De foto’s mag je gebruiken voor je eigen portfolio.

DetailsLocatie workshop: Eindhoven en omgeving
Datum:
– 27 oktober 2018 (herfst editie)
– voorjaar 2019 (8 plekken vrij)

Kun je deze datum niet maar wil je wel graag meedoen? Vul dan ook onderstaand formulier in :-).

Kosten: €170.- excl. btw

Er is plek voor 8 personen. De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop!