tell me more!

Een online cursus over lifestyle newborn fotografie.

First days. Die eerste dagen, als ze nog zó klein zijn. Het is zo'n bijzonder moment, en het duurt maar zo kort. Juist deze periode willen mensen vast laten leggen, omdat je snel weer vergeet hoe klein ze toen waren. 

Misschien is het nieuw voor je, het vastleggen van pasgeboren baby's en gezinnen, en zijn het jouw first days dat je hierin gaat uitstappen. Of wellicht heb je al wat ervaring en wil je graag nieuwe inspiratie opdoen. Leer met deze online cursus álles over het fotograferen van newborns. Van omgaan met natuurlijk licht tot hoe je een baby goed positioneert. 

first days

Online cursus

Meer dan 8 jaar ervaring in het fotograferen van baby's en gezinnen ➝ Ik heb 30 real life newborn workshops gegeven in de afgelopen jaren ➝ Meer dan 270 cursisten hebben een van mijn workshops gevolgd ➝ Meer dan 200 cursisten gingen je voor en kochten de eerste editie van de online lifestyle newborn workshop ➝ Ik heb geen geheimen ➝ Passie voor gezinnen vastleggen en inspireren van andere fotografen ➝ Verliefd op baby’s.

mij

Over

ik wil dit ook leren!

- Leer hoe je (pasgeboren) baby’s en gezinnen op een natuurlijke manier vast kunt leggen.
- Krijg een exclusieve inkijk door middel van behind the scenes video's.
- Ontvang ál mijn tricks en trucs. Ik houd niets voor je verborgen.
- Leg vast wat er gebeurd zonder dat er veel geposeerd wordt.
- Neem de controle tijdens jouw shoots.
- Leer pure foto’s maken waarin de persoonlijkheid van de mensen naar voren komt.
- Leer hoe je om kunt gaan met (moeilijke) lichtsituaties. 
- Kijk mee hoe ik mijn foto's edit.

cursus en...

Volg deze

Sylvie Pauwels Fotografie

Wauw, amai, dit is nu de vierde workshop die ik volg en ik moet zeggen, ik ben overdonderd. Dit is echt een hele leuke, leerzame en boeiende uiteenzetting. Je had me van de 1e minuut vast en wist me tot het einde vast te houden. En mannekes, wat een mooie beelden! Ik heb al zin om onmiddellijk aan de slag te gaan. Thumbs up!

Mime Fotografie

Ik vond het een heel leerzame workshop en ben erg blij met de tips en dat ik zo mee kon kijken met een newbornshoot van jou! Mijn eerste newbornshoot is binnenkort en ik heb er nu al zin in, maar vind het ook erg spannend. 

Tof Fotografie

Gister meteen voor de eerste keer de cursus gekeken. En hetzelfde effect als de andere workshop die ik bij jou volgde. Echt enorme motivatie gekregen. Zat gister nog tot laat eerdere newbornshoots te her-editen met de tips die jij hebt gegeven. Erg blij dat ik ook deze workshop heb aangeschaft! Dankjewel!

Tours Fotografie

'Vanmiddag de workshop voor het eerst bekeken en ik ben echt heel enthousiast. Super veel en goede informatie. Veel geleerd en m'n handen jeuken om te gaan oefenen!

je voor

Zij gingen

Schrijf je nú in en ontvang een jaar lang toegang tot de cursus én de online community met mede-cursisten. Ik houd niets voor je geheim in de cursus én het bevat ook nog eens bonusmateriaal zoals editen in Lightroom en Photoshop.  De investering van de cursus is €247,- euro ex. BTW. 

wil je

Dit

Koop nu!

12 maanden online toegang tot de cursus in een besloten
leeromgeving
• Gemakkelijk te volgen vanuit huis of onderweg, op elk moment
• Te volgen wanneer het jou uitkomt
• Betaling via iDeal of creditcard
• Je ontvangt een factuur na betaling
• Een real life workshop kost €325.- excl. BTW, deze online cursus is nu aan te schaffen voor:

€247.- excl.BTW. 

details 

Deze online cursus First days is afgeleid van mijn real life workshop welke ik inmiddels 30 keer heb mogen geven. First days bevat de info en tools die je nodig hebt voor het fotograferen van pasgeboren baby's, samen met broertjes/zusjes en de ouders.

First days is online te volgen op een besloten leeromgeving in jouw eigen tijd, wanneer je maar wilt, zo vaak je maar wilt.

De cursus is geschikt voor alle fotografen. Maar als je als niet-fotograaf bekend bent met de belichtingsdriehoek (ISO, sluitertijd, diafragma) dan kun je zeker ook de workshop volgen.

De cursus bestaat o.a. uit de volgende modules:
• De voorbereiding
• Workflow
• Aansturing geven
• Lichtomgang
• Aflevering
• BONUSMODULE: 'Edit with me!'

Deze online cursus First days is afgeleid van mijn real life workshop welke ik inmiddels 30 keer heb mogen geven. First days bevat de info en tools die je nodig hebt voor het fotograferen van pasgeboren baby's, samen met broertjes/zusjes en de ouders. 

First days is online te volgen op een besloten leeromgeving in jouw eigen tijd, wanneer je maar wilt, zo vaak je maar wilt. 

De cursus is geschikt voor alle fotografen. Maar als je als niet-fotograaf bekend bent met de belichtingsdriehoek (ISO, sluitertijd, diafragma) dan kun je zeker ook de workshop volgen. 

De cursus bestaat o.a. uit de volgende modules:
• De voorbereiding
• Workflow
• Aansturing geven
• Lichtomgang
• Aflevering
• BONUSMODULE: 'Edit with me!'

Inhoud van de cursus

en details

Inhoud

bekijk de details

Toen ik mijzelf in 2015 bij de KvK inschreef als fotograaf en shoots begon te doen, vond ik het vastleggen van gezinnen met kinderen het MINST leuk om te doen. Omdat ik ermee aan het worstelen was. Nu is er niets liever dat ik doe. Wat is er veranderd? In die paar jaar heb ik honderden gezinnen vast mogen leggen. Ik heb geleerd van mijn fouten en ik heb heel veel geoefend. Zowel bij mijn kinderen, als in mijn directe omgeving, als tijdens shoots met betalende klanten. Want elke shoot weer, leer ik en groei ik. De kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met jou, zodat ook jij mooie herinneringen vast kunt leggen voor de mensen om je heen. 

gezinnen

Het vastleggen van 

Zodra de cursus online is ontvang je een link. Deze leidt naar Huddle. Dit is een app waarmee je heel eenvoudig de cursus kan volgen op je telefoon. Wanneer je tussendoor stopt, houdt de app bij waar je was gebleven en kan je de draad een andere keer weer oppakken. 

Hoe bekijk ik de cursus?

De cursus is voor iedereen te volgen die geïnteresseerd is in het fotograferen van newborns of dit al langer doet. 

Hoeveel ervaring moet ik hebben om deze cursus te volgen?

Deze cursus gaat in op álle aspecten van het fotograferen van een newborn. Je leert niet alleen hoe je met de newborn omgaat, maar ook met eventuele broertjes of zusjes. Daarnaast geef ik je mijn tactieken om op de juiste manier licht te vangen en gevarieerde beelden te maken, zodat jouw gallery zo vol zit met mooie beelden dat je klanten niet meer kunnen kiezen ;). 

Ik heb al meerdere cursussen gevolgd, wat voegt deze cursus toe?

Zeker! Ik ga je precies laten zien wat ik doe in Lightroom en Photoshop.

Leer ik ook wat over het editen van de beelden?

Leuk dat je al eens bij mijn workshop bent geweest! De informatie die je van me hebt ontvangen tijdens de live workshop komt overeen met de informatie in deze online versie. Echter, in deze workshop ga je me (in mijn eentje ;)) aan het werk zien bij een gezin, wat erg leerzaam voor je kan zijn. Daarnaast leer ook ik steeds weer nieuwe dingen bij en natuurlijk laat ik die nieuwtjes niet achterwege voor je!

Ik heb al eens een live workshop bij jou gevolgd. Heeft het zin om deze online cursus aan te schaffen?

asked questions

Frequently

@eline_froukje_photography

on instagram

Follow along