Meer dan 8 jaar ervaring in het fotograferen van baby's en gezinnen ➝ Meer dan 500 cursisten hebben een van mijn workshops gevolgd ➝ Ik heb geen geheimen ➝ Passie voor gezinnen vastleggen en inspireren van andere fotografen ➝ Verliefd op golden hour avonden en baby's. 

mij

Over

bekijk de details

Toen ik mijzelf in 2015 bij de KvK inschreef als fotograaf en shoots begon te doen, vond ik het vastleggen van gezinnen met kinderen het MINST leuk om te doen. Omdat ik ermee aan het worstelen was. Nu is er niets liever dat ik doe. Wat is er veranderd? In die jaren heb ik honderden gezinnen vast mogen leggen. Ik heb geleerd van mijn fouten en ik heb heel veel geoefend. Zowel bij mijn kinderen, als in mijn directe omgeving, als tijdens shoots met betalende klanten. Want elke shoot weer, leer ik en groei ik. De kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met jou, zodat ook jij mooie herinneringen vast kunt leggen voor de mensen om je heen. 

gezinnen

Het vastleggen van 

Voor slechts € 147,- (ex. BTW) ontvang je deze drie video's met super waardevolle insights. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen tijdens de shoots in een natuurlijke daglichtstudio en buiten tijdens zonsopgang. Je krijgt ongelimiteerd toegang tot deze video's, zodat je deze altijd nog eens terug kunt kijken. 

wil je

Dit

• Drie watch me shoot video's 
Direct ongelimiteerd toegang tot de video in een besloten
leeromgeving
• Gemakkelijk te volgen vanuit huis of onderweg, op elk moment
• Betaling via iDeal, creditcardof apple pay
• Je ontvangt een factuur na betaling

€147.- ex.BTW.  
EARLYBIRD prijs: €117.- ex. BTW
details 

In deze video zie je mij real life aan het werk. Ik leg een papa, mama en baby buiten vast tijdens zonsopkomst. Ik leg een mama met baby van 10 maanden vast en een mama met newborn baby van 2 weken. Je ziet hoe ik intieme motherhood beelden creëer en hoe ik aansturing geef aan de ouders. Ook deel ik de resultaten en instellingen bij de foto's. 

Deze video is geschikt voor alle fotografen. Ook als je (nog) niet fotografeert en wilt ontdekken of fotografie iets voor je is, is deze video geschikt. Als je al een tijdje fotografeert en graag eens wilt zien hoe ik een shoots aanpak, dan is deze video iets voor jou!

Let op: de eerste video, van de gezinsshoot tijdens zonsopkomst, komt voor in de online cursus 'These are the days'. Heb je deze cursus afgenomen, dan ken je deze video al. Wil je graag de andere twee watch me shoot video's bekijken? Dan krijg je een kortingscode van me. Mail even naar hello@elinefroukje.com.

Inhoud van de video

en details

Inhoud

KOOP NU!

Kelly

'Na het filmpje had ik vooral zin om heel veel te oefenen en te fotograferen.'

Frida

'Heel fijn dat je zo'n inkijkje in de keuken geeft. Heel blij!!'

Marjolijn

'De video geeft een inkijkje in hoe Eline een echte fotoshoot aanpakt. Vooral ook hoe ze omgaat met haar klanten tijdens de shoot en hoe de foto's dan tot stand kwamen, vond ik heel leuk en leerzaam om te zien!'

je voor

Zij gingen

@eline_froukje_photography

on instagram

Follow along