Over mij

Hi! Dit ben ik, Eline (Froukje) de Jager. Ik ben getrouwd met Wouter en mama van Abel en Ella. Ik heb een passie voor het vastleggen van echte momenten. Zowel als ik thuis ben met de kids, als tijdens fotoshoots.
Ik ben afgestudeerd in interieur en styling, maar mijn hart gaat uit naar fotografie. Ik heb mijn bachelor in Design behaald en ben vrijwel meteen na het afstuderen voor mezelf begonnen als fotografe. Mijn achtergrond in interieur en styling helpt me als fotografe, met name de vaardigheden zoals beeldkijken, grafische vormgeving en styling.

In het dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk lekker bij de kids thuis te zijn. Maar daarnaast vind ik het heerlijk om te fotograferen en aan mijn bedrijf te werken. Een andere passie is het doorgeven van kennis en inspireren, door middel van de workshops die ik geef. Daar krijg ik zoveel energie van.

Weetjes:
– Ik heb heel veel geduld met baby’s en kinderen :-).
– Ik fotografeer baby’s en gezinnen sinds 2015.
– Ik fotografeer bij je thuis, in een mooie bed & breakfast of hotel of op een mooie buitenlocatie.
– Ik werk uitsluitend met daglicht omdat dit zorgt voor mooie natuurlijke foto’s.

Als ik naast al het bovengenoemde nog tijd over heb, klets ik tot in de late uurtjes met vriendinnen, voed ik mijn lichtelijke Instagram verslaving, drink ik cappuccino’s in leuke koffie tentjes, lees ik een boek of kijk ik een film met mijn man ;).

Liefs, Eline