Dit zeggen

gebruikers van de preset

Je zou denken dat ik als fotograaf thuis helemaal los ga met mijn camera. Ik zou wel willen.. maar niets is minder waar. Bij de loodgieter thuis lekt de kraan.. ;-)

Als moeder van vier kids pak ik toch sneller gauw even mijn telefoon als ik een foto wil maken. Daarnaast heb ik mijn camera niet altijd zo 1, 2, 3 bij de hand. En de leukste foto’s ontstaan meestal als er iets spontaans gebeurd. Tegen de tijd dat ik mijn camera erbij heb gehaald is het moment vaak alweer weg. Dus, dan maar even gauw met je telefoon.
Hoe tof is het dan, als je met je telefoon foto’s eenzelfde uitstraling meer kunt zetten als met professionele camera foto’s?

Met mijn speciaal ontwikkelde preset voor je telefoon kun je binnen enkele seconden je foto een mega upgrade geven. 

loodgieter..

Iets met 

Fotografie by Ann

'Ik was al een eind op weg, maar was net niet helemaal tevreden. Nu met deze preset en wat kleine aanpassingen helemaal verliefd. Ik was al een tijdje op zoek, maar dit past helemaal bij mijn stijl.'

Anouk Rocks Fotografie

'Ik ben nog niet heel lang begonnen met fotografie, maar deze preset geeft al zoveel extra warmte en sfeer aan de foto's.'

Particia Koster

'Het is helemaal gelukt en natuurlijk zelf een beetje eigen gemaakt. Ben er ontzettend blij mee, bedankt voor alles!'

Linsey Schildkamp

'Ik ben super blij met de preset!'

woorden

Mooie

In het Nederlands noemen we presets voorinstellingen. Wanneer je een preset gebruikt om een foto te bewerken, dan worden alle ingrediënten met één klik toegevoegd op de foto. Denk hierbij aan contrast, helderheid, kleurbewerking, schaduwen. 

wat is een preset?

Je hebt een telefoon of tablet nodig met daarop de app Lightroom Mobile. Dit is een gratis app. 

wat heb ik nodig om de preset te gebruiken?

Ik ben ervan overtuigd dat deze preset alles is wat je nodig hebt, voor al je foto's. Ik gebruik zelf in de praktijk ook maar één preset voor al mijn foto's. Of ik nou binnen of buiten heb gefotografeerd. Door meerdere presets door elkaar te gebruiken, kan het onoverzichtelijk worden of raak je de consistentie in je foto's kwijt. Daarom bied ik ook jou één preset aan die jou gaat helpen om jouw foto's die finishing touch te geven die ze nodig hebben. 

waarom bied je maar één preset aan?

Ik heb deze preset 4 jaar lang gebruikt. Mijn werkwijze is om gaandeweg steeds kleine aanpassingen te doen aan mijn bestaande preset. Zo is ook deze preset tot stand gekomen. De preset die ik hier aanbiedt, is niet mijn meest recente versie, maar gezien ik steeds kleine aanpassing maak, is het verschil minimaal. 

gebruik jij deze preset zelf ook?

Je moet de preset zien als de basis van je fotobewerking. Als je eenmaal de preset hebt toegevoegd aan je foto, kan het nodig zijn om het één en ander nog aan te passen, aangezien elke foto een andere lichtsituatie en kleur heeft. 

werkt de preset op al mijn foto's?

Je ontvangt bij de preset een PDF en video waarin precies staat hoe je de preset aan je Lightroom kan toevoegen en kan toepassen op je foto's. 

hoe installeer ik de preset?

Helaas is dit niet mogelijk bij de te downloaden producten uit mijn webshop. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, mail me gerust naar hello@elinefroukje.com

kan ik de preset na aanschaf retourneren?

asked questions

Frequently

@eline_froukje_photography

on instagram

Follow along