Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot. Het is mijn passie om liefdevolle, echte en persoonlijke momenten vast te leggen, zodat je met trots terug kan kijken. Ik leg met alle liefde jullie connectie en de fijne momenten tussen jullie vast. Ik besteed veel zorg en aandacht aan de foto's die ik maak en bewerk. 


Meer info 

NEWBORN

GEZIN

MOTHERHOOD

brands

Ga naar

over de shoots

ZWANGERSCHAP

Voel je vrij de brochure aan te vragen.

Spreekt mijn stijl je aan?

Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Ik leg deze speciale periode graag voor jullie vast. Een zwangerschapsshoot kan op een mooie locatie buiten plaatsvinden tijdens het gouden uurtje, maar een knusse, persoonlijke shoot bij je thuis is ook prachtig. Het is ook mogelijk om de shoot in mijn daglichtstudio te doen. Ik zorg voor een afwisseling in foto’s. Boudoir-achtige foto’s ook prachtig! Hoeft niet, maar kan zeker. Wil je graag zwangerschapsfoto's met het hele gezin? Dan valt dit onder een gezinsshoot.

Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. De beste tijd om foto’s te maken is wanneer je tussen de 28 en 35 weken zwanger bent.

Zwangerschapsshoot

€375,-

prijs 

Inclusief:
• 1 uur fotografie
• Gebruik van klantengarderobe
• 15 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Binnen 4 weken geleverd
• Voor 1 - 2 personen* De genoemde prijs is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Eindhoven (0,35 cent per kilometer). Ik werk op maximaal 90 km afstand vanaf Eindhoven (1 uur reistijd).


Klik en swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Het cliché is waar..kleintjes worden zo snel groot. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto's te hebben van de tijd waarin ze nog zo klein zijn. Ben je in verwachting en wil je graag mooie foto's wanneer de kleine geboren is? Ik leg jullie met liefde vast. Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot bij je thuis maar het is ook mogelijk om buiten in een mooie omgeving foto's te maken, mits het in de lente of zomer maanden is. Ook is het mogelijk om de newbornshoot in mijn daglichtstudio te doen. 
Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is. Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details of met een broertje of zusje erbij.

Over het algemeen plan ik newbornshoots ongeveer 2 weken na de geboorte/uitgerekende datum in. Mocht je over datum gaan, dan verzetten we de shoot als dat nodig is. Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot te doen als je baby al een aantal maanden oud is. Super leuk, want dan heb je ook meer interactie samen. Stuur me vooraf even een mailtje om te vragen wanneer de beste tijd is.

Newbornshoot

€395,-

prijs 

Inclusief:
• 1,5 - 2 uur fotografie
• Gebruik van klantengarderobe
• 15 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Binnen 4 weken geleverd
• Voor 1 - 5 personen. Extra personen: €15.- p.p.* De genoemde prijs is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Eindhoven (0,35 cent per kilometer). Ik werk op maximaal 90 km afstand vanaf Eindhoven (1 uur reistijd).


Swipe om meer te zien

Klik en swipe om meer te zien

Een ongedwongen gezinsshoot op een mooie locatie in de natuur tijdens het gouden uurtje of misschien wel een lifestyle gezinssessie bij je thuis. Jullie hoeven niet te poseren, jullie mogen lekker quality time met elkaar hebben en ik leg de mooiste momenten voor jullie vast. Vooraf bespreken we je wensen wat betreft de locatie en geef ik je kledingtips zodat het samen een mooi geheel wordt.

Gezinsshoot

€385,-

prijs 

Inclusief:
• 1 - 1,5 uur fotografie
• Gebruik van klantengarderobe
• 15 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Binnen 4 weken geleverd
• Voor 1 - 5 personen. Extra personen: €15.- p.p.* De genoemde prijs is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Eindhoven (0,35 cent per kilometer). Ik werk op maximaal 90 km afstand vanaf Eindhoven (1 uur reistijd).


Klik en swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Tijdens een motherhood shoot leg ik de intieme momenten tussen jou en je kind(eren) vast. Lekker knus bij je thuis, in mijn daglichtstudio of samen de natuur in. Het is ook mogelijk om voedingsmomenten met je baby vast te leggen.

Motherhood shoot

€375,-

prijs 

Inclusief:
• 1 uur fotografie
• Gebruik van klantengarderobe
• 15 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Binnen 4 weken geleverd
• Voor 1 - 3 personen. Extra personen: €15.- p.p.* De genoemde prijs is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Eindhoven (0,35 cent per kilometer). Ik werk op maximaal 90 km afstand vanaf Eindhoven (1 uur reistijd).


Klik en swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Met liefde maak ik foto's voor je bedrijf. Ik leg alles wat met het ouderschap te maken heeft vast. Denk aan kinderkleding, interieur- en/of stylingproducten, baby essentials, noem het maar op. Samen maken we een plan waarbij ik zorg voor mooie foto's die jij kunt gebruiken voor je website, social media of andere doeleinden.

Brands waarmee ik eerder heb samengewerkt: Yumi Baby Holland, Riffle Amsterdam, Snoozebaby, Kipkep, LOT the store. 

Wil je graag een offerte aanvragen of de info brochure inzien? Neem dan even contact op via het contactformulier onderaan deze pagina of stuur een mailtje naar hello@elinefroukje.com.

Brand shoot

Klik en swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Woohoo! Je hebt interesse in een fotoshoot en mailt mij via het aanvraagformulier op de website ➝ Ik doe een happy dance en stuur je mijn informatie brochure toe ➝ Als jij na het lezen daarvan blij wordt, laat je mij dit weten en dan stuur ik jou mijn digitale agenda ➝ We kiezen een mooie locatie uit en een passend tijdstip ➝ Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik je alvast wat beter kan leren kennen ➝ Het feest kan beginnen! We gaan de shoot doen! ➝ Na afloop ga ik zorgvuldig te werk met het editen van de foto's ➝ Je ontvangt binnen 4 weken een selectie van de foto's in een online gallery ➝ Je kiest je 15 lievelingsfoto's uit, deze bewerk ik verder na en vervolgens kun je je foto's in hoge resolutie  zonder logo downloaden ➝ Er zit een fine art print shop bij de gallery waar je de mooiste prints kunt bestellen. Ook is het mogelijk om extra foto's af te nemen, mocht je niet kunnen kiezen. ➝ De gemaakte foto’s gebruik ik graag voor mijn online portfolio. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot.

shoot boeken

Werkwijze

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je ontvangt van mij de brochure inclusief style- en locatie guide toe. Als jullie enthousiast zijn, prikken we een datum. Daarna stuur ik stuur je een korte, leuke vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter kan leren kennen. Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum. 
Ik raad aan om minimaal 2 / 3 maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Hoe gaat het boeken van een fotoshoot in zijn werk?

Mijn thuisbasis is Eindhoven, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor fotoshoots. Fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere binnenlocatie, of in een mooie plek in de natuur. In mijn informatiebrochure geef ik tips over mooie plekken in de buurt van Eindhoven. Favoriete plekken zijn natuurgebieden met veel diversiteit zoals water, zand, bos en/of een heide. 

In welke omgeving fotografeer je?

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan een buiten shoot gewoon doorgaan. Bewolking is fijn voor de foto’s omdat je dan geen harde schaduwen of knijp ogen krijgt. Als het regent verzetten we de shoot. Overigens heb ik nog niet vaak een shoot hoeven verzetten. Meestal blijkt het bij een slechte voorspelling toch nog wel even droog te zijn.

Wat gebeurt er bij een slechte weersvoorspelling? 

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 3 weken een selectie van de foto's toegestuurd in een gallery. Uit die foto's mag je je 15 lievelingsfoto's uitkiezen. Je mag er uiteraard altijd meer afnemen. Dit is €12,50 per losse foto, of €195.- voor 20 foto's extra, bovenop de standaard 15 foto's. 
De foto's zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen. 

Hoe is de levering van de foto's?

Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

Hoe zit het met foto’s in zwart wit? 

Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop. Hier en daar een puistje
wegwerken doe ik wel ;).

Wat doe je tijdens het nabewerken?

Het boeken van een fotoshoot betekent automatisch dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag bij het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.

Goed om te weten

asked questions

Frequently

contact op

Neem

Foto: Rosalie Voortman

formulier verzenden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
bericht
Via iemand anders
Google
Facebook
Instagram
Hoe kwam je bij mij terecht?
Ik ontvang graag een factuur met 50% aanbetaling voor de shoot en een factuur met het restbedrag na de shoot. 
Ik ontvang graag één factuur direct na het boeken.
bETAALWIJZE
Liever een ander moment (in overleg)
Vrijdag avond
Woensdag avond
Donderdag overdag
Maandag overdag

(Tik en typ X om de bolletjes aan te vinken)

Welke dag heeft jullie voorkeur? 
Stel jezelf even voor! Wie zijn jullie? Waarom willen jullie een shoot boeken?
Eventuele uitgerekende datum:
Waar willen jullie de shoot laten plaatsvinden?
Waar heb je interesse in?
telefoonnummer
E-mail
naam

algemeen of samenwerking

workshops

shoot boeken

(Tik en typ X om de bolletjes aan te vinken)

bericht verzenden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
bericht
workshop + datum
telefoonnummer
bedrijfsnaam
wat is jouw ervaring met de desbetreffende workshop categorie?
wat hoop je tijdens de workshop te leren?
welke camera en lenzen gebruik je?
E-mail
naam

Samen een workshop volgen?
Vul dit formulier apart van elkaar in.

Samen een workshop volgen? Vul dit formulier apart van elkaar in.

Foto: Rosalie Voortman

algemeen of samenwerking

workshops

shoot boeken

bericht verzenden

bericht
Via iemand anders
Google
Facebook
Instagram

(Tik en typ x)

Hoe kwam je bij mij terecht?
telefoonnummer
E-mail
naam

Foto: Rosalie Voortman

algemeen of samenwerking

workshops

shoot boeken

Je bericht is verzonden! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Heb je je ingeschreven voor een workshop? Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt van mij een bevestiging over je plaatsing per mail.


Bij dringende vragen kan je mij bereiken via
+31(0)6 203 538 49.

you!

Thank

workshops

shoot boeken

algemeen of samenwerking

Heb je vragen, spreekt mijn stijl je aan
en wil je graag een fotoshoot boeken of
heb je interesse om samen te werken?

Voel je vrij contact op te nemen via het desbetreffende contactformulier.
Maak hieronder je keuze.

in touch

Let's get

@eline_froukje_photography

on instagram

Follow along