Bij inschrijving voor een workshop of portfolio shootdag ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Aanmelden workshop/mentorsessie
Je meld je aan door een email te sturen naar hello@elinefroukje.com. Vervolgens krijg je van mij via de mail een reactie of er plek is op de desbetreffende datum. Voor de online workshop is er onbeperkt ruimte en doe je na betaling mee.

Factuur
Na je aanmelding van de workshop/mentorsessie/shootdag, ontvang je de factuur welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden. Na ontvangst van betaling is je inschrijving definitief. Eline Froukje Photography heeft het recht om je workshop/mentorsessie/portfolio shootdag plek te vergeven indien de betaling niet voldaan is.
Wat betreft de online workshop betaal je voorafgaand je de workshop ontvangt, de factuur wordt na betaling toegestuurd.

Aflassen/verzetten
Eline Froukje Photography heeft het recht de workshop/shootdag/mentorsessie te annuleren of te verzetten naar een andere datum indien dit noodzakelijk is. De cursist krijgt in dat geval het bedrag teruggestort. Bij te weinig aanmeldingen zal de workshop worden afgelast of verzet.

Annuleren
Wanneer je je wilt afmelden voor de workshop/mentorsessie/portfolio shootdag en je doet dit vóór 14 dagen voordat de workshop, mentorsessie of portfoliodag start, dan krijg je het resterende bedrag terug min €6.- administratie kosten.
Wanneer je je binnen 14 dagen voordat het event plaatsvind afmeld, dan krijg je helaas geen geld teruggestort in verband met de reservering van je plek. Je plek is wel overdraagbaar.

Een online workshop is na betaling niet te annuleren.

Aansprakelijkheid
Eline Froukje Photography is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. Ook niet ten gevolg van gebeurtenissen tijdens het event.
Ook is Eline Froukje Photography niet aansprakelijk voor het leerproces of resultaat van de cursist.

Naamsvermelding
De foto's die gemaakt zijn tijdens de mentorsessie, workshop of portfolio shootdag, mogen gebruikt worden voor online portfolio. Wel dient erbij vermeld te worden dat ze gemaakt zijn tijdens een event van Eline Froukje Photography.

Klachten
Na afloop van de workshop krijg je een link doorgestuurd naar een feedbackformulier. Heb je klachten over de workshop, dan kun je die middels dat formulier aangeven. Eline Froukje Photography zal contact met je opnemen en de klacht in behandeling nemen.

Eline Froukje Photography heeft het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

eindhoven, juni 2022

Algemene voorwaarden

Workshop / Shootdag