ik wil het!

Één van de belangrijkste ingrediënten voor een goede foto is naar mijn mening een mooie, natuurlijke nabewerking. Een preset is als je vingerafdruk: uniek en alleen van jou. Je bent eraan te herkennen. De eerste jaren van mijn carrière als fotografe besteedde ik dan ook uren aan mijn preset/edit. En als ik dan dacht dat ik het had, dan pakte mijn edit weer compleet anders uit op een andere shoot en was ik zo weer avonden bezig met het tweaken van de kleuren en het perfectioneren van de beelden. Ik was teveel tijd kwijt aan het nabewerken en realiseerde mij dat dit niet meer in verhouding stond. Mijn oplossing? Ik kocht verschillende kant-en-klare presets van andere fotografen om te leren over de basis van deze verschillende presets, om zo uiteindelijk een fijne eigen preset te kunnen creëren met een goede basis. Zo creëerde ik door de jaren heen, mijn eigen, persoonlijke preset en paste deze door de jaren heen zo nu en dan aan, op gevoel en smaak. En toen vond ik het tijd om deze met jou te delen. Want ik weet hoe groot de struggle kan zijn en hoé fijn het is om een kwalitatief goede preset als basis te hebben. 

"avonden tweaken en perfectioneren"

Eline:

... lees gauw verder!

geeft je foto natuurlijke huids- en groentinten

geef jezelf een goede basis met een kwalitatief sterke preset

niet langer uren aan de knoppen schuiven, deze preset heeft weinig aanpassing nodig

GEBRUIK ÉÉN PRESET VOOR AL JOUW SHOOTS om eenheid in je werk te CREËRen

Tof Fotografie

'Ik ben onwijs blij met de aankoop. Ik vind het bijzonder hoe je een preset hebt kunnen maken die in alle omstandigheden zo prachtig is. Het tilt mijn werk tot een nog beter niveau, echt top!'

Mime Fotografie

'Zo blij mee!! Dit is precies wat ik zocht en ik kreeg het zelf niet voor elkaar. Mooie huidtinten en warmte. Ik gebruik hem nu bij alles!'

Frania

'Ik heb al meerdere presets getest van andere fotografen, maar dat was toch net niet wat ik wilde. Jouw bewerking heeft toch net dat ietsje meer, zonder dat ze overbewerkt zijn. Ze zijn iets warmer en hebben iets meer contrast, zonder dat ik het te veel vind. Ik ben fan!'

Al 200+ fotografen kochten de Fyra Preset. Dit is wat zij erover vertellen.

Zij gingen je voor

ik heb meer dan 575 fotografen op weg mogen helpen

575

jaar ervaring als mentor voor fotografen

6

jaar ervaring als fotograaf en ondernemer

9
  • Één preset voor ál jouw werk. Dus niet langer zoeken naar welke preset het beste past. De Fyra preset is geschikt voor elke locatie en werkt het beste met natuurlijk daglicht situaties, zowel binnen als buiten. 
  • Met de Fyra preset weet je zeker dat je een kwalitatief sterke basis hebt met de juiste instellingen
  • De Fyra preset geeft jouw werk die warme, zachte  touch waar je naar op zoek bent. 
  • Worstel je met huidskleuren (te wit of te oranje?) De Fyra preset behoud de natuurlijke huidskleuren en geeft het een mooie gloed.
  • Door één preset te gebruiken, heb jij eenheid in al het werk dat je aflevert en weet jouw klant wat die van je kan verwachten. 

Stop met teveel tijd besteden aan je edits. Fyra geeft je alles wat je zoekt. 

De Fyra preset gaat je meer tijd opleveren, doordat je maar kleine aanpassingen hoeft te doen om jouw gewenste resultaat te krijgen.

Meer tijd

In deze PDF leg ik je precies uit hoe je de preset in jouw Lightroom importeert en kan gebruiken. 

Handleiding

Na aankoop kan je de preset direct downloaden in jouw account van de Eline Froukje Shop. Je kunt hier altijd terecht om de preset nogmaals te downloaden. 

De preset

als je deze preset koopt

dit krijg je 

to see results

Swipe

koop nu!

- Behoud van huidtinten en groene natuur. 
- Precies die warme, zachte gloed die je zoekt.
- Één preset voor al jouw werk.
- Weinig aanpassingen nodig.

€ 147,-

Twijfel niet langer en geef jezelf vandaag nog deze allround preset!

In het Nederlands noemen we presets voorinstellingen. Een preset gebruik je om een foto te bewerken. Het bevat alle ingrediënten waarmee je de foto met één klik veranderd. Denk hierbij aan contrast, helderheid, kleurbewerking, schaduwen.

wat is een preset?

Voor het mooiste resultaat adviseer ik om de foto's in raw te schieten en dan te bewerken met deze preset. Maar het is zeker ook toepasbaar op jgp formaat. 

WERKT DE PRESET ALLEEN OP RAW FOTO'S?

Dit is een preset voor Lightroom desktop. Deze is niet geschikt voor de mobiele versie. Daarvoor kan je de Fyra preset mobile gebruiken.

WERKT DE PRESET OOK OP LIGHTROOM MOBILE?

Ik gebruik zelf in de praktijk maar één preset, of ik nou binnen of buiten heb gefotografeerd. Door meerdere presets door elkaar te gebruiken, kan het onoverzichtelijk worden of raak je de consistentie in je foto's kwijt. Daarom bied ik ook jou één preset aan die jou gaat helpen om jouw foto's die finishing touch te geven die ze nodig hebben. 

WAAROM BIED JE MAAR ÉÉN PRESET AAN?

Ik heb deze preset 4 jaar lang gebruikt. Mijn werkwijze is om gaandeweg steeds kleine aanpassingen te doen aan mijn bestaande preset. Zo is ook deze preset tot stand gekomen. De preset die ik hier aanbied, is niet meer mijn meest recente versie, maar gezien ik steeds kleine aanpassing maak, is het verschil minimaal.

GEBRUIK JIJ DEZE PRESET ZELF OOK?

Je moet de preset zien als de basis van je fotobewerking. Als je eenmaal de preset hebt toegevoegd aan je foto, is het vaak nodig om het één en ander nog aan te passen, aangezien elke foto een andere lichtsituatie en kleur heeft. Daarnaast werken we waarschijnlijk met verschillende camera's en lenzen, dus daar kan ook een klein verschil in kleur in zitten. 

WERKT DE PRESET OP AL MIJN FOTO'S?

Je ontvangt bij de preset een PDF waarin precies staat hoe je de preset aan je Lightroom kan toevoegen en kan toepassen op je foto's. 

HOE INSTALLEER IK DE PRESET?

Helaas is dit niet mogelijk bij de te downloaden producten uit mijn webshop. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, mail me gerust naar hello@elinefroukje.com.

KAN IK DE PRESET NA AANSCHAF RETOURNEREN?

vragen

Veelgestelde