ik wil dat ook!

"Als werkende moeder kom ik altijd wel tijd tekort. Je zou denken dat ik als fotograaf duizenden professionele foto's van mijn kinderen maak, ik zou wel willen.. maar niets is minder waar. Als moeder van vier kids pak ik toch sneller gauw even mijn telefoon als ik een foto wil maken. En de leukste foto’s ontstaan meestal als er iets spontaans gebeurt, dus ook mijn telefoon staat vol met foto's van mijn kinderen. Omdat ik het leuk vind om ook privé dingen op Instagram te plaatsen, ben ik zo blij met Lightroom Mobile. Maar vooral ook zodat de foto's in de fotoalbums dezelfde uitstraling hebben. Met de (gratis!) app van Lightroom kan ik mijn telefoonfoto's precies dezelfde look geven als mijn professionele foto's. En, met de Fyra preset heb ik dat in een handomdraai gedaan. Zo fijn! Hierdoor heb ik eenheid in alle foto's die ik gebruik.'

"mijn telefoon foto's hebben nu ÉÉN uitstraling"

Eline:

... lees gauw verder!

krijg hetzelfde resultaat, allemaal vanaf je telefoon

bespaar tijd met editen, met een fijne preset die zowel op binnen als buiten foto's goed werkt

Geef jouw foto's een warme, zachte look

creëer eenheid in je foto's door één preset te gebruiken voor al je foto's

Al 200+ mensen kochten de Fyra Preset Mobile. Dit is wat zij erover vertellen.

Zij gingen je voor

ik heb meer dan 575 fotografen op weg mogen helpen

575

jaar ervaring als mentor voor fotografen

6

jaar ervaring als fotograaf en ondernemer

9
  • Één preset voor al je telefoonfoto's. Omdat deze preset voor zowel binnen als buitenfoto's mooi is, hoef je niet zoeken naar welke variant het mooiste is. Fyra bestaat uit 1 preset voor ál jouw foto's.
  • Doordat deze preset voor je telefoon is, kan je heel makkelijk en snel je foto's mooier maken op je telefoon en direct posten op je socials.
  • Ik leg je precies uit hoe je de preset installeert en hoe je deze het beste kan gebruiken (incl. video). 
  • De preset geeft jouw foto's een warme gloed en mooie huidstinten.

Geef jouw foto's binnen een paar minuten warmte en mooie, zachte kleuren

In de video laat ik je zien hoe ik mijn telefoonfoto's nabewerk in Lightroom Mobile. Want sommige foto's hebben nog wat extra aanpassingen nodig.

Video

In deze PDF leg ik je precies uit hoe je de preset in jouw Lightroom importeert en kan gebruiken. 

Handleiding

Na aankoop kan je de preset direct downloaden in jouw account van de Eline Froukje Shop. Je kunt hier altijd terecht om de preset nogmaals te downloaden. 

De preset

als je deze preset koopt

dit krijg je 

om het verschil te zien

Swipe

koop nu!

- Precies die warme, zachte gloed die je zoekt.
- Één preset voor al jouw foto's.
- Weinig aanpassingen nodig, dus snel klaar!

€ 45,-

De perfect look ligt nu binnen handbereik, ga ervoor!

In het Nederlands noemen we presets voorinstellingen. Een preset gebruik je om een foto te bewerken. Het bevat alle ingrediënten waarmee je de foto met één klik veranderd. Denk hierbij aan contrast, helderheid, kleurbewerking, schaduwen.

wat is een preset?

Je hebt een telefoon of tablet nodig met daarop de app Lightroom Mobile. Dit is een gratis app. 

WAT HEB IK NODIG OM DE PRESET TE GEBRUIKEN?

Ik gebruik zelf in de praktijk ook maar één preset voor al mijn foto's. Of ik nou binnen of buiten heb gefotografeerd. Door meerdere presets door elkaar te gebruiken, kan het onoverzichtelijk worden of raak je de consistentie in je foto's kwijt. Daarom bied ik ook jou één preset aan die jou gaat helpen om jouw foto's die finishing touch te geven die ze nodig hebben. 

WAAROM BIED JE MAAR ÉÉN PRESET AAN?

Je moet de preset zien als de basis van je fotobewerking. Als je eenmaal de preset hebt toegevoegd aan je foto, kan het nodig zijn om het één en ander nog aan te passen, aangezien elke foto een andere lichtsituatie en kleur heeft. 

WERKT DE PRESET OP AL MIJN FOTO'S?

Ik heb deze preset 4 jaar lang gebruikt. Mijn werkwijze is om gaandeweg steeds kleine aanpassingen te doen aan mijn bestaande preset. Zo is ook deze preset tot stand gekomen. De preset die ik hier aanbied, is niet meer mijn meest recente versie, maar gezien ik steeds kleine aanpassing maak, is het verschil minimaal.

GEBRUIK JIJ DEZE PRESET ZELF OOK?

Je ontvangt bij de preset een PDF en video waarin precies staat hoe je de preset aan je Lightroom kan toevoegen en kan toepassen op je foto's. 

HOE INSTALLEER IK DE PRESET?

Helaas is dit niet mogelijk bij de te downloaden producten uit mijn webshop. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, mail me gerust naar hello@elinefroukje.com.

KAN IK DE PRESET NA AANSCHAF RETOURNEREN?

vragen

Veelgestelde